Crystal Skull Werelddag Info – Nederlands

CRYSTAL SKULL WORLD DAY 2016
Zondag, 20 November

cswd2016-L2

Wat als elke kristallen schedel hoeder in de hele wereld zich zou focussen op het zenden van een helende energie naar Moeder Aarde en al het leven voor dertig minuten op een speciale dag? Zou jij meedoen? Zo ja, wat denk jij dan wat er zou gebeuren met onze wereld?

 

Wij. de Crystal Skull Hearts Council (CSHC), zijn een groep kristallen schedel hoeders die samen zijn gekomen in vreugde en liefde als een antwoord op bovenstaande vragen. Gevormd via de Facebook groep, Crystal Skull World Day, hebben we een uniek even gecreeërd – CRYSTAL SKULL WORLD DAY – om de wereld te verenigen in vrede en harmonie. De Council bestaat uit vijftien leden, ieder van hen biedt vrijwillig zijn tijd aan om deze speciale dag te coördineren. Als het uitvoerend orgaan van de Familie, zullen we altijd spreken als een stem om het verbonden bewustzijn te reflecteren van de Creator, dat wat de kristallen schedels belichamen en waar we naar streven.

 

Onze uitnodiging

Met blijheid nodigen we alle kristallen schedel hoeders en kristallen hoeders over de hele wereld uit om meet e doen met de vijfentwintig minuten ceremonie op Zondag, 20 November, 2016 op vastgestelde tijden (zie beneden). Elke deelnemer neemt mee aan de ceremonie terwijl ze een van hun kristallen schedels of kristallen vasthouden en zo een liefdevollen, helende energie naar de planeet te sturen. Dit kun je alleen doen, of in een groep, misschien op een heilige plaats of in de natuur. Als je geen beschikking hebt over een kristallen schedel dan kun je een speciaal kristal vasthouden terwijl je je focust op de afbeelding van een kristallen schedel. Dit evenement viert de helende en vredevolle energieën die zich bevinden in alle kristallen schedels die er bestaan in de wereld, of deze nu nieuw gecarft zijn, oud zijn of antiek, te zien zijn in het publiek of zijn verborgen.

 

ONZE INTENTIE

We geloven met ons hele hart en ziel dat, door ons te verbinden in vrede en harmonie, CRYSTAL SKULL WORLD DAY van een grote waarde zal zijn voor de hele mensheid. De geometrische krachten van zo veel hoeders, nog verder versterkt door hun persoonlijke schedel, zullen sterke spirituele en helende energieën produceren, die onze wereld zullen verheffen naar een hogere vibrationele staat en ons zullen assisteren in de hemelvaart van onze wereld naar een voorspelde tijd van totale vrede. Terwijl dit misschien onaannemelijk lijkt voor sommigen, geloven wij met zekerheid dat in elke persoon een innerlijke goddelijke energie zit waarmee we dit doel kunnen bereiken. Deelnemen aan een vijfentwintig minuten ceremonie – wat hebben we daarmee te verliezen?


LINK-UP TIJDEN (VERBINDINGS-TIJDEN)

Linkup TIJD #1:
11 PM NYC (EST, November 19); 4 AM London, UK (GMT); 3 PM Sydney, Australia

Linkup TIJD#2:
8 AM NYC (EST); 1 PM London, UK (GMT); Midnight (12 AM, November 21) Sydney, Australia

Linkup TIJD #3:
1 PM NYC (EST); 6 PM, London, UK (GMT); 5 AM (November 21) Sydney, Australia

Linkup TIJD #4:
6 PM NYC (EST); 11 PM London, UK (GMT); 10 AM (November 21) Sydney, Australia

 

 

Je kunt een actieve deelnemer worden op drie manieren:
a) Je kunt helpen om ons organisatie team te ondersteunen, De Crystal Skull Hearts Council, als vrijwilliger of assistent, bij verschillende projecten om te helpen met de creatie van de dag.

b) Je kunt ons helpen informatie over deze dag te verspreiden onder je vrienden of jouw spirituele familie van kristallen schedelhoeders of verzorgers;

c) Je kunt meedoen in de 30 minute link-up ceremonie met de Crystal Skull World Family op de dag gedurende op een van de bovengenoemde tijden (instructies worden snel online bekend gemaakt).

 

Meer informatie over CRYSTAL SKULL WORLD DAY 2016 kan worden gevonden op onze website: www.crystalskullworldday.com   (De meeste info is in het Engels, een aantal pagina’s zijn in het Nederlands)

 

Of je kunt je aansluiten bij onze Facebook groep Crystal Skull World Day:

https://www.facebook.com/groups/crystalskullworldday/   (alleen in Engels)

Deel deze informatie alsjeblieft met jouw kristallen schedelhoeders vrienden en laten we het een gedenkwaardig evenement maken voor iedereen die meedoet, en een gedenkwaardige dag om de energieën van liefde, compassie, hoop en heling voor iedereen te verhogen.

 

Een deel zijn van deze dag begint NU met jou intentie om mee te doen, want de energieën van intenties zullen elke dag groeien en zullen zich breiden naar een evenement dat nog voort zal duren als de dag al voorbij is.

 

Wees deel van die wonderlijke evenement en schijn jouw licht in het voordeel van de hele mensheid.

 

 

IN LICHT, LIEFDE EN VREDE

The Crystal Skull Hearts Council (CSHC)

Ten behoeve van de  CRYSTAL SKULL WORLD DAY 2016

PS: op de volgende pagina vindt je een beschrijving van de Council en hun uitvoerende principies en filosofie die we volgen om ons te leiden in de creatie van Crystal Skull World Day 2016.
 

Hoe contacteer je ons:

Website: www.crystalskullworldday.com ( Voor het grootste deel in Engels, sommige
pagina’s in het Nederlands)

Email:   crystalskullworldday@gmail.com   (alleen in Engels)
info@crystalskullworldday.com     (alleen in Engels)

odette.vankempen@hotmail.nl Odette van kempen (alleen in het Nederlands)

 

Facebook-paginas:
https://www.facebook.com/groups/crystalskullworldday/ (CSWD 2015 discussie)
https://www.facebook.com/CrystalSkullHeartsCouncil/ (Council informatie pagina)

Twitter: CrystalSkullwd   (alleen in Engels)

Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/crystal-skull-hearts-council/98/a09/b90 (Engels)

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC751k5lQnq98Nl8K0ISa7Kw     (Engels)

Skype: crystalskull.worldday   (alleen in Engels)