Kristály Koponya Világ Nap 2016

November 20 – Vasárnap

 

cswd2016-L2Vajon mi történne – ha a világ minden KristályKoponyája egy kiválasztott napon 30 percig mind arra összpontosítanának – hogy gyógyító energiát küldjenek Föld Anyánknak és minden élő teremtményének? Csatlakoznál? És ha igen – szerinted mi történne a világunkkal?

Mi – a Kristály Koponya Szívek Tanácsa – a kristálykoponya őrzők egy olyan csoportja vagyunk – akik azért gyűltünk össze – hogy szeretetben és örömben választ adjunk a fenti kérdésekre. A FB Crystal Skull World Day (KristályFej VilágNap) csoportján belül alakultunk – és létrehozzunk egy egyedülálló eseményt – a Kristály Koponya Világ Nap-ot (Crystal Skull World Day) – hogy békében és harmóniában egyesítsük a világot. A Tanács 15 tagból áll össze – mindegyikük önkéntes alapon vállalta – hogy részt vesz ezen különleges esemény megszervezésében. Mint a Család vezető testülete – mi mindig egyként fogjuk közvetíteni a Teremtő Erők egyesített tudatosságát – melyet a kristálykoponyák megtestesítenek és ami felé mi mindannyian törekszünk.

 

A MEGHÍVÓNK

Ezennel örömmel hívunk minden KristályKoponya (vagy KristályFej) Őrzőt és/vagy Kristálykopnyával rendelkezőt az egész Föld bolygóról – hogy csatlakozzatok egy 30 perces összehangolt közös szertartásunkhoz 2016 November 20-én, vasárnap. Minden résztvevőt arra kérünk – hogy a szertartás ideje alatt tartson a kezében (legalább) egy Kristálykoponyát vagy egy Kristályt – melynek segítségével küldjünk szeretetteljes és gyógyító energiákat a Föld-nek és minden létezőnek.

A szertartáshoz bárhonnan lehet csatlakozni – akár egyedül vagy csoportban – otthonról vagy a természetből – vagy ha lehetőség van rá – egy szakrális térből. Ha nincs saját Kristálykoponyád – akkor ezt helyettesítheted egy számodra kedves kristállyal – miközben egy kristálykoponya képére összpontosítasz (melyet találhatsz az interneten – vagy ha szeretnéd – szívesen segítek – a szerk. N.G.)

Ez az esemény a kristálykoponyákban tárolt gyógyító és békés energiákat hivatott megünnepelni – melyek a világunkban léteznek – legyen azok ősiek – régiek vagy akár modern koriak – hozzáférhetőek vagy elrejtettek.

 

A SZÁNDÉKUNK

Mi mindannyiunk szívében és lelkében hisszük – hogy a KRISTÁLY KOPONYA VILÁG NAP az egész emberiség számára hasznos lesz. A sok-sok Őrző egyesített ereje a saját kristálykoponyáik által felerősítve nagyszerű gyógyító energiákat fog generálni – mely világunk rezgésének emelését idézi elő – mely segít átlépni a megjövendölt teljes béke korszakába. Meglehet – hogy ez valószínűtlennek hangzik néhányotoknak – de mi igazán hisszük – hogy minden egyes emberben belül található valami – egy rész az isteni energiából – mellyel akár ilyen célokat is meg tudunk együtt valósítani.

Egy 30 perces szertartás – mi veszteni valónk lehet?

 

 

CSATLAKOZÁSI IDŐPONTOK:

Elsődleges csatlakozás

23 óra – New York City (EST, November 19); 04 óra – London, Egyesült Királyság (GMT); 15 óra – Sydney, Ausztrália

Másodlagos csatlakozás

08 óra – New York City (EST); 13 óra – London, Egyesült Királyság (GMT); éjfél (00:00, November 21.) – Sydney, Ausztrália

Harmadlagos csatlakozás

13 óra – New York City (EST); 18 óra – London, Egyesült Királyság (GMT); 05 óra (November 21.) – Sydney, Ausztrália

Negyedleges csatlakozás

18 óra – New York City (EST); 23 óra – London, Egyesült Királyság (GMT); 10 óra (November 21.) – Sydney, Ausztrália

 

 

RÉSZVÉTEL

Háromféleképpen lehetsz aktív résztvevő:

1 – Segítsd a szevező csapatot – azaz a Kristály Koponya Szívek Tanácsa – támogatásában – mint önkéntes vagy asszisztens – az esemény szervezésével kapcsolatos bármely tevékenységi körhöz kapcsolódva

2 – Segíts az esemény információinak terjesztésével az ismerőseid körében – mely lehet már Kristálykoponya Őrzők köre és még nem Őrzők köre is

3 – Vegyél részt az 30 perces szertartáson és kapcsolódj a Kristály Koponya Világ Családjához (erről hamarosan lesz bővebb tájékoztató útmutató)

 

További információk a 2016-ös Kristály Koponya Világ Nap-ról az alábbi honlapokon találhatsz:

http://www.crystalskullworldday.com (hivatalos honlap)

beszelokristalyfej.blogspot.hu (magyar)

 

vagy csatlakozz a Crystall Skull World Day (angol nyelvű) FB csoporthoz:

www.facebook.com/groups/crystalskullworldday/
Kérünk – hogy terjeszd ezt az üzenetet a Kristálykoponya Őrző ismerőseid körében – hogy ezt az eseményt igazán emlékezetessé tudjuk tenni közösen minden résztvevő számára – és hogy mindannyiunk számára emlékezetes legyen azáltal – hogy a szeretet – a megértés – az elfogadás és gyógyítás energiáit emeljük.

Hogy részt vegyél ezen az eseményen – MOST hozz egy döntést és fejezd ki szándékodat – melynek energiái összeadódnak a már csatlakozottakéval és növekednek és kiáradnak napról napra – ahogy közeledünk az esemény napjához.

Légy részese ennek a csodás eseménynek és áraszd ki fényedet az egész emberiség javára!!!!

FÉNY – SZERETET ÉS BÉKE MINDENKINEK –

 

A KRISTÁLY KOPONYA SZÍVEK TANÁCSA

a 2016-ös KristályKoponya VilágNap kapcsán

Elérhetőségeink:

Website: www.crystalskullworldday.com   (egy pár oldalas magyar, leginkább angol nyelven)

Email:   crystalskullworldday@gmail.com   (Csak angol nyelven)
info@crystalskullworldday.com       (Csak angol nyelven)

Facebook pages: https://www.facebook.com/groups/crystalskullworldda/ (vita)
https://www.facebook.com/CrystalSkullHeartsCouncil/  (Csoport oldala)

Twitter: CrystalSkullwd     (Csak angol nyelven)

Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/crystal-skull-hearts-council/98/a09/b90

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC751k5lQnq98Nl8K0ISa7Kw

Skype: crystalskull.worldday   (Csak angol nyelven)

 

UI: a következő oldalon található további információ a KristályKoponya Szívek Tanácsáról és annak működési elveiről – melyek mentén megalkotjuk a 2016-ös KristályKoponya Világ Nap nevű eseményt.