Teendők a Kristálykoponya Világnapon
(meditáció elvégzése a videó alapján)

Először is szeretnénk megköszönni érdeklődéseteket és támogatásotokat a KristályKoponya VilágNappal kapcsolatban (KKVN2014), hiszen közreműködésetekkel hamarosan egy álom válik valóra. A weboldal célja az, hogy leírást adjon azzal kapcsolatosan, pontosan mi fog történni a világnapon, és hogyan tudsz egyénileg részt venni, vagy csapattagként velünk dolgozni (utóbbit mi „gyűlés”-nek nevezzük).

Ahogy korábban nyilvánosan bejelentettük, három időintervallum lesz, ahol a KKVN2014 meditáció helyet kap. Alább megtalálod a fontosabb helyszínekhez köthető időpontokat, azonban ha meg szeretnéd találni, milyen pontos lehetőségeid vannak a meditáció elvégzésére ezen a napon, kérlek kattints felül a “CSWD Időzónák” megnevezésű fülre, amely táblázatban megleled a három időpontot a meditációra november 22-én vagy 23-án a saját elhelyezkedésednek megfelelően.

Segítségképpen létrehoztunk egy videót, melynek megtekintésével végigvezetünk a nagyjából 11 perces meditáción. Ezt három részre tördeltük szét.

Első rész – köszöntés a KKVN2014 eseményen, illetve rövid instrukciók, hogyan tudsz felkészülni a meditációra. Az alapötlet az, hogy a meditáció közben kényelmesen ülsz, azonban fontos, hogy eközben tudd nézni a videót, amit készítettünk. Az öledben ez idő alatt vagy a saját kristálykoponyádat, vagy egy számodra különleges kvarc kristályt kellene tartanod. Ebben a részében a videónak képeket fogsz látni különböző kristálykoponyákról, a háttérben nyugodt zeneszóval.

Második rész – ez lesz maga a meditáció, ami kicsivel több, mint 5 percig fog tartani. Természeti képek sorozatát fogod látni, illetve képeket a világegyetemről, miközben a háttérben speciális zene fog szólni. A cél az lenne a meditáció végén, hogy azokat a különleges gyógyító és nyugtató energiákat, amik a szívedből áradó szeretet energia mellett keletkeznek, kiküldd szerte az egész világunkba. A meditáció ezen részében nem lesz beszéd.

Harmadik rész – egy személy beszédével visszahoz téged a meditációs állapotból, csoportunk pedig, a Kristálykoponya Szívek Tanács megköszöni neked a részvételt. Az első Kristálykoponya Világnap sikerességét tekintve arra számítunk, hogy a rendezvényre a jövőben is sor kerül.

Hogyan szerezhetsz saját példányt a videóból

Két lehetőséged lesz a videó megtekintésére. Különböző variációkat készítünk attól függően, hogy a videóban szereplő személy milyen nyelven szólal meg. Így elérhetőek lesznek ezek a videók a Youtube csatornánkon keresztül, illetve digitális fájlként is lehetőséged lesz letölteni (ez egy .avi video formátum). Azoknak a verzióknak, amelyeket a Youtube-on keresztül érsz el, meg fogjuk adni a közvetlen webes elérhetőségét (linkjét) alább. Mi is azt javasoljuk, hogy a videót a Youtube-on keresztül tekintsd meg, hiszen ilyen módon is képes leszel megjeleníteni azt teljes képernyőn.

Első lehetőség:
Nézd meg a videót közvetlenül a Youtube-ról számítógéped segítségével – az ehhez szükséges linket itt találod:

Magyar: http://youtu.be/lKmDQufr_Qk

Második lehetőség:
Töltsd le a digitális fájlt számítógépedre
– a letölthető fájlok listáját itt tudod megjeleníteni:

Magyar: <letölthető videó fájl a számítógépére>
(amikor rákattintasz a fenti linkre, egy, a “Google Drive” által üzemeltetett oldalra fogsz eljutni – egy kék színű gombot kell majd keresned “download” felirattal a jobb felső sarok irányában, amire ha rákattintasz, le tudod tölteni a fájlt számítógépedre. Fontos tudnod, hogy legalább 2,5 GB (gigabyte) szabad memória szükséges a videó letöltéséhez.)

Hogyan tudod megtekinteni a videót, amennyiben digitális fájlként töltöd le?

Több módja is van annak, hogyan tudod megnézni a videót, amennyiben ezt nem a Youtube csatornánkon keresztül teszed meg. Alább ezzel kapcsolatosan találsz javaslatokat:

1) Kiírhatod a videó fájlt DVD-re vagy CD-re, és lejátszhatod a TV készülékedhez csatolt videó lejátszón.

2) Átmásolhatod a fájlt egy memóriakártyára vagy hordozható adattárolóra (pendrive), és lejátszhatod számítógépeden, vagy vannak olyan DVD lejátszók, amik felismerik ezeket az adathordozókat, így akár TV készülékeden is meg tudod majd tekinteni.

3) Közvetlenül számítógépeden – a letöltést követően – videólejátszó program segítségével is meg tudod majd nyitni a fájlt. Ez arra az esetre javasolt, ha valamiért nem lenne internetes hozzáférésed a Youtube csatornához a meditációra kitűzött időpontban.

4) Ha többen is összegyűltök és a TV-képernyőd mérete túl kicsi, használhatsz LCD kivetítőt (vagy projektort) számítógépedhez csatlakoztatva, amire előzőleg letöltötted azt a digitális fájlt, amit a videólejátszó program segítségével meg fogsz nyitni, így kivetítheted a videót nagyobb felületre, azonban fontos, hogy a számítógép rendelkezzen megfelelő hangfalakkal.

5) Legnagyobb valószínűséggel lehetőséged lesz lejátszani a videót tableteden vagy okostelefonodon az internethez csatlakozva.

Összefoglalás: két lehetőség is rendelkezésedre áll, hogy megtekintsd videónkat saját nyelveden: keresd meg a megfelelő videót a Youtube-on, vagy töltsd le számítógépedre digitális fájl formájában (és – amennyiben ez szükséges – másold át a célnak megfelelő készülékre). Bármi kérdés merülne fel benned a leírtakkal kapcsolatban, nyugodt szívvel keress meg bennünket az alábbi e-mailcímen:

crystalskullheartscouncil37@gmail.com

A meditáció elvégzésére alkalmas időpontok táblázata

A korábban leírtaknak megfelelően, rákattinthatsz a fent található „CSWD Időzónák” fülre és megkeresheted, hogy a KKVN2014 meditációra földrajzi elhelyezkedésednek megfelelően pontosan melyik három időpontban kerül sor (megjegyzés: amennyiben a “Crystal Skull World Day 2014 – Időzóna Táblázat” linkre kattintasz, az a táblázat fog megjelenni, amely ismerteti a meditációs időpontokat az egyes országokban) – vagy letöltheted Microsoft Excel fájlként ugyanezt a táblázatot, amennyiben kiválasztod a „Fotó, Média és Letöltések” („Photos, Media & Downloads”) fület, ezen belül pedig a „Letöltések” („Downloads”) mappát, melyhez közvetlen linket alább találsz. Miután az utóbb említett linkre kattintottál, a letöltendő fájlt az oldal alja felé görgetve találod meg, ami a „Crystal Skull World Day-2014 Time Zones (Excel sheet format)” címet viseli. Amennyiben megtaláltad, kérlek, kattints a cím alatt található „Download” –azaz letöltés– gombra.

http://crystalskullworldday.com/?page_id=431
(amennyiben a letöltés gombra kattintasz, fel fog ugrani egy ablak azzal a kérdéssel, hogy szeretnéd-e menteni a fájlt számítógépedre)

Felsoroltuk a fontosabb időzónákat, amennyiben nem kívánod végignézni az egész táblázatot:

Elsődleges csatlakozási időpontok – November 22., Szombat

13:00 New York (EST); 18:00 London, Egyesült Királyság (GMT); 05:00 Sydney, Ausztrália

Másodlagos csatlakozási időpontok – November 22., Szombat – November 23., Vasárnap

Csatlakozási időpont #1: 08:00 New York (EST); 13:00 London, Egyesült Királyság (GMT); Éjfél (24:00) Sydney, Ausztrália

Csatlakozási időpont #2: 18:00 New York (EST); 23:00 London, Egyesült Királyság (GMT); 10:00 Sydney, Ausztrália (vasárnap)

Hogyan tudsz kristálykoponya nélkül is részt venni a KKVN2014 meditációban?

Ha nincs saját kristálykoponyád, és nem gyűlés, azaz közös meditáció keretein belül veszel részt a világnapon, ahol –előzetes egyeztetés alapján– állhat rendelkezésre plusz kristálykoponya, azt javasoljuk, hogy egy olyan különleges kvarc kristállyal dolgozz, amivel személyes és bensőséges kapcsolatot alakítottál ki. Annak érdekében, hogy ezt a kvarc kristályt feltöltsd kristálykoponya-energiával, látogasd meg a weboldalunkon található képgalériát (ennek elérése a „Photos, Media & Downloads” fül alatt a „Crystal Skull Photo Galery” opciónál lehetséges), és válassz ki egy képet arról a koponyáról, ami neked megfelelő módon rezonál (vagy ha számodra az jobb megoldásnak tűnik, akkor az interneten is kereshetsz képet egy különleges kristálykoponyáról), nyomtasd ki a képet és legkésőbb 24-48 órával a meditáció megkezdése előtt (saját időzónádnak megfelelően) helyezd el a kvarckristályodat ezen a kinyomtatott képen, és hagyd rajta pihenni, töltődni. Tehát ezt a kristályt fogod öledben tartani mialatt a meditációs videót nézed.

Különleges felkérésünk

Hiszünk benne, hogy a KKVN2014 egy nagyon különleges nap és szeretnénk mindenkivel együtt megünnepelni. Ennek érdekében arra kérünk – amennyiben van rá lehetőséged -, hogy készíts felvételeket fotók vagy videó formájában a meditáció elvégzéséről, vagy a meditáció által benned keletkezett érzésekről, akár egyénileg, akár csoportban végezted el azt. Az így megosztott tapasztalatokért nagyon hálásak lennénk. Szeretnénk létrehozni weboldalunkon egy kifejezetten arra a célra szolgáló galériát, ahol az általatok beküldött képeket és videókat megoszthatjuk az egész világgal.
Bármilyen kérdés merül fel bennetek ezzel kapcsolatban, ne habozzatok felkeresni minket.

— Mégegyszer köszönjük, hogy részt vettél a KKVN2014 esemény közös létrehozásában. Őszintén hiszünk benne, hogy ez a nap fontos lesz világunk jövőjét tekintve. Amennyiben szeretnél a 2015-ös esemény szervező csapatába tartozni vagy bármilyen javaslatod van a KKVN különlegesebbé tételével kapcsolatban, nyugodt szívvel keress minket.

Köszönettel, Békében, Fényben és Szeretetben,
CSHC-logo-fA Kristálykoponya Szívek TanácsaVedd fel velünk a kapcsolatot:

email: crystalskullheartscouncil37@gmail.com

(feljegyzés: ha élő beszéletés szükséges skypon keresztül, van lehetőség időpont egyeztetésére)

facebook:
https://www.facebook.com/groups/CrystalSkullWorldFamily/

(Kristálykoponya Világnap csapata)

https://www.facebook.com/crystalskullheartscouncil

(a Kristálykoponya Szívek Tanácsának oldala)

Tanácsi csoportok, akik rendelkeznek egyéni FB oldallal:

Crystalskull Heartscouncilone (Anglia)
Crystalskull Heartscouncilthree (Ausztrália)
Crystalskull Heartscouncil Seven (Hollandia)
Crystalskull Heartscouncileight (Egyesült Államok)
Crystalskull Heartscouncileighteen (Egyesült Államok)

Az alábbi linkre kattintva megnyithatod a táblázatot, ami a földrajzi elhelyezkedés szerinti meditációs időpontokat tartalmazza (a Magyarországra vonatkozó időpontokat a Budapest Hungary kezdetű sorban találod meg):

Crystal Skull World Day 2014 – Időzóna Táblázat