Wat te doen op Crystal Skull World Day
(hoe voer je de meditatie uit met de video)


Allereerst, willen we iedereen bedanken voor de interesse en support van Crystal Skull World Day (CSWD2014), zodat deze droom snel realiteit zal worden. Het doel van deze pagina is om duidelijke details weer te geven over water er staat te gebeuren op CSWD2014 en hoe je als individu met ons mee kunt doen of samenof samen als een groep (dit noemen we ‘samenkomst’ )

Zoals we al eerder publiek kenbaar hebben gemaakt zullen er drie tijdperiodes zijn wanneer de meditatie van CSWD2014 plaats zal vinden. Onderstaand vind je de tijden zoals aangegeven voor een aantal hoofd-locaties, maar als je graag specifiek wilt zien wat jouw opties zijn om de meditatie uit te voeren op deze dag, dan vind je onder de tab genaamd ‘ Meditatie tijden’ zoals je bovenstaand kunt zien, een tabel die drie tijden laat zien op 22 of 23 November, wanneer je de meditatie kunt doen op jouw locatie.

Nu hebben we een digitale video gemaakt van ongeveer 11 minuten om te bekijken en om je tijdens de meditatie te begeleiden. Deze bestaat uit drie delen.

Deel I – Is een welkom bij CSWD2014 gedeelte, en laat je een aantal korte instructies horen over hoe je je kunt voorbereiden op de meditatie. Het idee is dat je gedurende de meditatie een comfortabele zittende houding aanneemt terwijl je de video bekijkt. In je schoot kun je een persoonlijke kristallen schedel vasthouden of een stuk speciaal kristal. Terwijl je dit deel van de video bekijkt zul je een aantal beelden zien van verschillende kristallen schedels met vredige muziek op de achtergrond.

Deel II – Is de echte meditatie die ongeveer 5 minuten zal duren. Je zult een serie afbeeldingen te zien krijgen van de natuur en de kosmos met een speciale muziek erbij. Het idee is, om aan het eind van de meditatie, de speciale helende en vredevolle energie die is gegenereerd, tesamen met de energie van jouw hart, uit te zenden over de hele wereld. Niemand zal spreken tijdens dit deel van de meditatie.

Deel III – De spreker zal je nu terugbrengen van je meditatie en de Crystal Skull Hearts Council zal je bedanken voor het meedoen. We verwachten dat, gebaseerd op het succes van de eerste Crystal Skull World Day, we deze mediatie in de toekomst opnieuw zullen gaan doen.

Hoe krijg ik een kopie van de Digitale Video

Je zult twee opties krijgen om deze video te bekijken. WE maken verschillende versie gebaseerd op de gesproken taal van de sprekers in de video. Al deze versies zullen beschikbaar komen via ons youtube kanaal e nook zul je deze video kunnen downloaden al seen digital file (in een .avi format). Voor de versies die we afspelen op youtube, zullen we de directe webpagina link laten zien op deze pagina. We bevelen aan dat je naar youtube gaat om deze video te bekijken. Als je dit doet dan kun je op de vergroot optie klikken zodat de video op je hele scherm is te zien.

Optie 1:

Bekijk onze video direct via Youtube op je comuter– de lijst met links onderstaand:

Nederlands: http://youtu.be/SHPtfpgClT8

Optie 2: Download het digitale File op je computer – de lijst van bestanden die je kunt downloaden kun je onderstaand vnden:

Nederlands: <klik hier om te downloaden naar je computer>
(wanneer je op de bovenstaande link klikt dank om je op een pagina van ‘Google Drive’- je zult een blauwe box zien met het woord ‘download’ in de bovenste rechterhoek, klik op die box en de video zal gedownload worden op jouw computer. Wees je ervan bewust- dat je2.5 gigabytes beschikbare ruimte nodig hebt om deze video te bewaren.)

Hoe kijk ik de Video als ik het Video bestand gebruik?

Er zijn verschillende manier om de video te bekijken als je ervoor kiest dit niet via youtube te doen. Onderstaand een paar suggesties hoe dit te doen:

1) Je kunt de video copieëren naar een DVD or CD en afspelen via je dvd player/recorder die is aangesloten op je TV.

2) Je kunt de video copieëren naar een memory stick (geheugenstick)en het afspelen of via je computer (een video programma) of via je DVD speler, sommigen spelers herkennen de geheugen stick en zullen de video afspelen via je TV.

3) Je kunt de video file afspelen via video player programma, direct op je computer. Dit in het geval je geen toegang hebt tot het internet om de video via Youtube af te spelen

4) Als je met een grote groep mensen samenkomt en het beeld van je TV is te klein, dan kun je een lcd projector (of beamer) gebruiken die is aangesloten op je computer, welke de video file en het video afspeel programma bezit en zo de video projecteren op een scherm met de externe speakers van je computer.

5) Waarschijnlijk kun je de video door je Tablet of zelfs via je (mobiele) telefoon afspelen die zij verbonden met het internet.

Samenvatting: Dit zijn de opties om de video te bekijken, dit kan in je eigen taal. Zoek daarmom de juiste versie op Youtube of download deze naar je computer (om af te spelen op een ander apparaat) Als je vragen hebt over de procedure, voel je dan vrij om ons te emailen op:

crystalskullheartscouncil37@gmail.com

Tijdstabel om de meditatie te doen

Zoals eerder aangegeven, kun je klikken op de bovenstaande tab, genaamd ‘Meditatie Tijden’ Daar kun je de 3 tijden vinden in jouw locatie wanneer de CSWD2014 meditaties plaats zullen vinden. (Let op: op deze pagina zul je een link zien om het overzicht te bekijken van de meditatietijden voor elk land, klik op “Crystal Skull World Day 2014 – Tijd Zone Tabel”**) — of je kunt een kopie krijgen van deze Microsoft Spreadsheet door naar ons bestand download pagina te gaan waarvan de link naar deze pagina wordt weergegeven rechtsonder. Het bestand op deze pagina is genaamd: “Crystal Skull World Day 2014 Time Zones (Excel sheet format)”:

http://crystalskullworldday.com/?page_id=431
(Als op de onderstaande download button klikt dan zul je een pop up zien die je vraagt of je dit file wilt bewaren op je computer)

Hier vind je nog even de voornaamste tijd-zones om je te helpen als je niet door de uitgebreide tabel wilt kijken:

Primaire Linkup TijdenZaterdag, 22 November

1 PM NYC (EST); 6 PM, London, UK (GMT); 5 AM Sydney, Australia

Secundaire Linkup TijdenZaterdag 22 November – Zondag 23 November

Linkup Tijd #1: 8 AM NYC (EST); 1 PM London, UK (GMT); Middernacht (12 AM) Sydney, Australia

Linkup Tijd #2: 6 PM NYC (EST); 11 PM London, UK (GMT); 10 AM Sydney, Australia (Zondag)

Hoe deel te nemen in CSWD als je
niet beschikt over een Kristallen Schedel ?

Als u niet beschikt over een persoonlijke kristallen schedel en zijn niet het bijwonen van een openbare bijeenkomst waar kunnen er enkele extra kristallen schedels , raden we aan de slag met een speciale kwartskristal , die een speciale innerlijke verbinding met u heeft . Om dit stukje kwarts met de energie van de kristallen schedels op te laden , ofwel naar de fotogalerij op onze website (http://crystalskullworldday.com/?page_id=604) en selecteer een beeld van een kristallen schedel die resoneert voor jou (of in plaats daarvan kunt u zoeken op het internet naar een speciaal beeld van een kristallen schedel te vinden) , print deze afbeelding uit en laat uw persoonlijke kwartskristal zitten op de top van deze foto voor 24-48 uur voordat de meditatie zul je deelnemen aan voor CSWD. Nogmaals , zult u houden van dit stukje kwarts tijdens het zitten en kijken naar de video.

Een bijzonder verzoek

We geloven dat CSWD2014 een zeer special dag is en willen dit graag met iedereen vieren. Daarvoor maken we het verzoek om, voor of nadat je de meditatie hebt gedaan, individueel of in een groep, voor wie mogelijk, een aantal digitale foto’s te maken of misschien een korte video van hoe jij/jullie de meditatie hebben gedaan, we zullen daar zeer dankbaar voor zijn. We maken een nieuwe sectie op de webpagina waar deze afbeeldingen of video’s geupload kunnen worden om te delen met de wereld.Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je vragen hebt hierover.

— Nogmaals, bedanken we jullie om deel uit te maken van deze co-creatie van CSWD2014. We geloven met zekerheid dat deze dag belangrijk zal zijn voor de toekomst van onze wereld. Als je deel uit wilt maken van ons planning team voor 2015 of als je suggesties hebt om CSWD nog specialer te maken voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

Dank jullie wel, in Vrede, Licht en Liefde


CSHC-logo-fThe Crystal Skull Hearts CouncilContacteer ons door middle van:

email: crystalskullheartscouncil37@gmail.com
(notitie: als je graag live wilt spreken dan kunnen we een chat via Skype afspreken)


facebook:
https://www.facebook.com/groups/CrystalSkullWorldFamily/
(onze groep voor CSWD)

https://www.facebook.com/crystalskullheartscouncil
(Onze pagina voor de Crystal Skull Hearts Council)

Council Leden die een FB account hebben:

Crystalskull Heartscouncilone (Engeland)
Crystalskull Heartscouncilthree (Australlie)
Crystalskull Heartscouncil Seven (Nederland)
Crystalskull Heartscouncileight (U.S.)
Crystalskull Hearts Councileighteen (U.S.)

Aan de Tafel van Time perioden waarin de Meditaties bekijken gebeuren in uw regio , klik hieronder:

Crystal Skull World Day 2014 – Tijd Zone Tabel